7 Juli

6 juli 2021 - Amantea, Italië

En wat nu ...? zit ik hier midden in de busch ,en als ik de goeie kant op rijd, kom ik 88 km geen pomp tegen, en zolang red ik ,(mijn tuffie)het niet zonder brandstof, ik zit hier nl midden in een np Pollino genaamd dus de enigste optie is 15 km terug zo gezegt zo gedaan

Het is hier prachtig, ik zit hier als enigste gast in een prachtig chalet,waar heel veel toeristen vol lof over zouden zijn, maar daarvoor moet je ,"in de wieg gelegt zijn"  om dat op te zoeken

Booking .com is mijn goeie raadgever

Maar dit terzijde ik besluit om toch dezelfde weg weer terug te nemen dat kost dan 30 km extra maar dit nationaal park is prachtig wel 88km zonder 50meter rechtdoor en scooterrijden op zich is hier een hele uitdaging maar nadat ik 5 km door een pikdonker bos ben gereden, wel lekker met die hitte, gaande afdaling beginnen ,remmen is het allerbelangrijkste maar het gaat goed ik ben in die 80km geen 5 autos tegengekomen niet voor te stellen voor ons!!

Om 5uur arriveer ik op een plek waar ik mooie herinneringen aan heb, vlak bij de zee hier blijf ik een paar dagen kijk maar...

1. Mien van der Zanden:
    6 juli 2021
    Zo dat ziet er goed uit inclusief de kok ?
    Lijkt zeker een plekje om wat langer te blijven. Je hebt vakantie en moet je doen wat jij het liefst doet. Dagelijks op het zadel, kan er me ook iets bij voorstellen hihi.mariet geniet groet Mien.
  2. Sia v Lith:
    6 juli 2021
    Groot gelijk,na 1 week tuf tuf een paar dagen rust
    Ga van je foto's genieten Groeten vanuit Nederland
  3. Jan Wassenaar:
    7 juli 2021
    Ook in de tour de france zijn ook enkele rustdagen in gelast ,dat geld ook zeker
    voor jou, rust maar goed uit dan heb je weer kracht om verder te gaan.en kan je nog
    meer genieten van de omgeving, heel veel plezier, gr Jan En Fien
  4. Mari de Visser:
    7 juli 2021
    Geniet maar een paar dagen je bent zo te zien op een mooie plek groetjes
    Nelly Mari
  5. Coby Warmerdam:
    7 juli 2021
    Wat een mooie plaatjes weer Mariet, wat een wegen dat was wel ff opletten geblazen. Maar je hebt het gehaald, blijf er maar eens een paar dagen mooi van genieten, eten zag er ook goed uit en de kok ook😜🤗😂voor Tuffie is het wel eens goed om met dat weer wat af te koelen🛵🛁groetjes Coby