San pedro
22 april 2026 - San Pedro De Atacama, Chili
Na een goede nacht,kom ik weer langzaam op gang,in dit stoffige woestijnplaatsje,want bij een stad,stel ik mezelf toch iets anders voor,maar dat wist ik,het is inmiddels 20 jaar geleden,dat ik hier ook was,het plaatsje is inmiddels wel erg uitgedijt,maar de sfeer is hetzelfde gebleven met adobe huisjes waar architectuur geen rol van betekenis speelt,mijn onderkomen is ook al 2dagen zo n donker verblijf waar men binnen toch de nodige sfeer wet te creeren
Na de middag ben ik er toch maar even opuit gegaan,en ik kwam uit in de valei des doods....ik besloot er toch maar niet in te gaan ,het kwam op wandelen en klimmen neer,en daarbij had ik nog niet genoeg water bij dus..nu even niet
Verder dan en zo kwam ik uit bij de valee de la luna ,ik zal een paar bussen door het zand hobbelen,stapvoets want de weg was niet wat ideaal,en ik dacht,hee daar moet ik achteraan want mooi was het wel,en ze stopten op een plek,die ik op foto s gezien had,en maakten een praatje,en zo zag ik de vallei van de maan,maar dan op een hele andere manier dan vorige keer
Morgen nog een dag hier,en dan ga ik richting Argentinie groetjes
Jan Wassenaar:22 april 2026Mariet bedankt voor het schrijven, ik had het gisteren gemist ,maar daar zal wel "n reden voor zijn .zo ik kan lezen ben je wel in het einde vande wereld beland maar ik lees ook dat je ook mooie dingen terug ziet van jaren geleden ,geniet van al die dingen ,ik zal morgen weer berichten lezen hoe het verder verloopt.m.v.g.Jan
Mariet Vd Vleuten:22 april 2026Jan ik probeer steeds foto s erbij te plakken maar nadat hij er 3 gedownload heeft,vertikt hij het verder,de verhaaltjes accepteerd hij wel,ik doe mijn best!