Derde dag

2 juli 2021 - Serra, Italië

Lekker geslapen, alleen die kerkklok...,én laat IK nou juist voort drommels goedweten hoe laat het is.

Om 9.30 ga ik weer van start, het word vandaag een flink eind ongeveer 150 km door bergachtig gebied  ,maar wel schitterend. Mijn navigaatje stuurd mij wel af en toe letterlijk en figuurlijk" het bos in" een keer had ik wel 5km gereden over een karrespoor,én kwam toen uit bij een afgesloten hek ,watervoorziening dan maar stapvoets terug,zit niks anders op,ik heb tenslotte vakantie!

Toen mij  tank dreigde leeg te raken,én ten lange leste er een vond,stonden er een stel wegwerkers die een praatje wilde maken met handen en voeten heb ik hun duidelijk gemaakt wat ik deed en wie ik was, en ik noemde een aantal plaatsen was ik ben geweest,en ze werden hoe langer hoe enthousiaster ondertussen hielpen ze met tanken,met kontant geld in de automaat is ookweer even wennen

Om 15.30 arriveer ik in een mooie b+b  het is hier knap heet!!!

Mariet

1. Gemmy Mol:
    Geweldig Mariet! Lekker genieten doe ik al van je verhalen! Groetjes Gemmy
  2. Mien van der Zanden:
    2 juli 2021
    Je trip nog maar net begonnen en al zoveel moois gezien .maak me toch wel een beetje zorgen ,met al die mooie mannen die jou willen helpen!grapje hoor maar ben blij dat je goede hulp hebt gekregen. En je scooter jou verder brengt en wij hier mee kunnen genieten van je verslag en foto's. Wij reizen mee.geniet groet Mien.
  3. Coby Warmerdam:
    2 juli 2021
    Wat fijn dat het allemaal weer gelukt is, las je nu een rustdag in of fort met de geit en weer op pad morgen🤣😂. Als het zo warm is drinke je maar een lekker koel 🍺. Op tijd tanken morgen. groetjes Coby
  4. Sia v Lith:
    3 juli 2021
    Geniet van je verhalen !!
  5. Toon Van Boxtel:
    3 juli 2021
    Hé Mariet! Wat een verrassing; toch weer op pad. Schitterend. We kijken uit naar het vervolg.
    Goeie reis!
  6. R.v.Deursen:
    3 juli 2021
    Haha,ik had mee kunnen wandelen.Geniet er lekker van.
  7. Marcel van zoggel:
    Hop hop gasdrop.
    Geniet ervan.
    Maar da komt wel goed.
    Volgende week kom ik ook die kant in.
  8. Jan Wassenaar:
    4 juli 2021
    IK lees wel dat ook onderweg de hulp nabij is ,ik denk als je terug bent je vlot Italiaans spreekt, dat leer je zo vlugger als op school,ik wens je heel veel plezier. gr Jan en Fien