23Juli

23 juli 2021 - Napels, Italië

Eerst Napels zien, en Dan?.... Maar ik heb Napels al eens gezien, en toch wil ik hier nog wel eens rondstruinen

Een vergelijk met Rome, is niet te maken,bij langena niet ,cultuurhistorisch,is hier toch ook veel te zien ,maar het ligt niet zo aan de oppervlakte als in Rome, maar het is vooral de bevolking die het grote verschil maakt. Zijn de  romeinen wat ingetogener, hier zijn ze dat allerminst,  en laten "gods water over God's akkers lopen" het bestaan hier was hard, en er waren,en zijn veel mensen die aan de onderkant van de maatschappij moeten leven,Kortom veel armoede.

Ik was om 9uur vertrokken, en moest een dikke 200km rijden een hele kluif dus en omdat ik landschapsroutes wilde rijden, kwamen er nog wat km bij

Maar om 6 uur arriveerfe ik bij het Tric trac hostel in Napels mooi plekje niet ver van het centrum

We gaan het morgen zien!

1. Sia v Lith:
    Hoe is mogelijk 23e lees ik alweer in Napels
    Zelf ooit gehoord ,dat er bij Napels ook plaatsje ligt dat sterven heet Ooit veel over gehoord En de was hangt altijd buiten,moet ik hier ok doen Mr regen voorspeld hier,na 1week mooi weer
    Fijne dagen nog,en geniet van je verslagen Top Mariet
  2. Mari de Visser:
    24 juli 2021
    Mariet het is en blijft prachtig nog even genieten
    Nelly Mari
  3. Mien van der Zanden:
    24 juli 2021
    Hoi Mariet De dagen gaan snel. Hoop dat je nog plekjes tegen komt,Die zelfs jou nog verrassen.want jij blíjft niet op de gebaande wegen .ontdek je plekje is meer van toepassing bij jou.begin maar vast met inpakken,want ik begin oei verrekkes te missen. Mooi geweest. Geniet groet Mien
  4. Jan Wassenaar:
    25 juli 2021
    Eerst Napels zien en de rest zullen maar vergeten,daar wij gisteren de gehele dag zijn weggeweest ben ik "n beetje later met mijn reactie.ook vandaag moeten wij de gehele dag naar Lisse daar hebben wij :n feestje dus wij hebben ook :n druk leven,toch hopen wij dat je alle afstanden met brommer goed kan maken.je hoeft maar te zitten en te sturen. veel succes. gr Jan en Fien